KÜTAHYA / SİMAV - Güney Ortaokulu

Ekm

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerini Psikolojik Danışman Tuba KAMAZ tarafından verimli ders çalışma konulu seminer verildi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Eyl

OKULUMUZ MEZUNLARINDAN DİŞ HEKİMİ RÜMEYSA DURMUŞ GÜNEY ORTAOKULU KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER. KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Tem

OKUL TEMELLİ MESLEKİ GELİŞİM PROGRAMI DAHİLİNDE WEB2.0 ARAÇLARI KULLANIMI KURSUNU GERÇEKLEŞTİRDİK.

Tem

Haz

25-26 Mayıs 2022 tarihinde Güney Ortaokulumuzun düzenlediği, MEB ve TÜBİTAK işbirliği ile hazırladığımız TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARINI bugün gerçekleştirdik. Fuarımızın açılışını Güney Belediye Başkanımız Ahmet Çavdar, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet ŞİRİKÇİ, Şube Müdürümüz Bayram Bülent YILDIRIM,ve ziyaretçilerimizle gerçekleştirdik. Fuarımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran Yemişli Ortaokulu Müdürü Yusuf Sarı, öğretmen ve öğrencilerine, 19 Mayıs Ortaokulu Müdürü Recep Gökçen ve öğretmenlerine, Akdağ Ortaokulu Müdürü Ramazan İlivan ve öğretmenlerine, Naşa Ortaokulu Müdür Yardımcısı Salih Ünal, Cumhuriyet Lisesi Mehmet Kemal Gündüz, Kuşu ÇPL Müdürü Muammer Gökalp, Beyce Ortaokulu Müdürü Hüseyin Cakmak,Darıcı Ortaokulu Müdürü Maksut Serin, Halil Ibrahim Kazcıoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Halil Şen, Simav Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü İsmail Bacaksız , Akdağ İlkokulu Müdürü Erkan Erden, Çitgöl Ortaokulu Müdürü Bilal Vurmaz'a teşekkür ediyoruz. Bilhassa Fuarın hazırlanmasında emeği geçen Güney Ortaokulumuzun  çok kıymetli öğretmenleri ve öğrencilerini tebrik eder hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.