KÜTAHYA / SİMAV - Güney Ortaokulu

Güney Ortaokulu

Adres
GÜNEY BELDESİ FATİH MAH. FATİH CAD. GÜNEY ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 5/1 SİMAV / KÜTAHYA
Vizyon
Biz , Bütün öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, Onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler,iyi Bir vatandaş olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Tüm velilerin ve vatandaşların okul aracılığı İle kaynaştırmak, Onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap Verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Misyon
Stratejilerimiz: Öğrenemeyen öğrenci yoktur. Bütün öğrenciler öğrenebilir. Amaç Tüm öğrencilerin başarısını arttırmak Başarılı ve başarısız öğrenciler arasındaki seviye Farkını azaltmak. Stratejimiz Veliler okulumuz için vazgeçilmez bir destektir. Amaç Okula güveni ve veli katılımını artırmak. Stratejimiz Liderlik okulumuz atmosferinde farkına varılır bir Davranış biçimidir. Amaç Okulun tamamında liderlik davranışlarını ve bunun her Alandaki geçerliliğini geliştirmek.
Başarılar
2018-2019 Öğretim yılı Masa Tenisi Yıldız Kızlar İlçe ve İl Birincisi, 2018-2019 Öğretim yılı Masa tenisi Yıldız Erkekler İlçe ikincisi, 2018-2019 Satranç İlçe birincisi, İl ikincisi
Kaloriferli
Ulaşım sorunu bulunmamaktadır.
2012 yılına göre 2003 nüfus bulunmaktadır.
12 Km
Masa Tenisi ve Satranç